ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μία σεισμική δόνηση σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Κόνιτσα
Σεισμός 3,5 Ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγο στην Κόνιτσα, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.
Όπως αναφέρει το Ινστιτούτο, ο σεισμός σημειώθηκε 25 χλμ δυτικά, νοτιοδυτικά της Κόνιτσας και είχε εστιακό βάθος 10 χλμ.
Σημειώνεται ότι τα δεδομένα για το σεισμό που προέρχονται από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών ή από το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο είναι λύσεις προερχόμενες από το αυτόματο υπολογιστικό σύστημα, χωρίς τη συμμετοχή σεισμολόγου. Ενημερώνονται συνεχώς με την άφιξη νέων δεδομένων.
Μπορείτε να ενημερώνεστε για όλους τους σεισμούς εδώ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΑΔΕ: Νέα ποσότητα κοκαΐνης στα χέρια της ΔΕΟΣ – Βρέθηκαν 26,8 κιλά από την επιχείρηση «Άνθη του κακού»
- Οριοθετήθηκε η φωτιά στην Πάρο – Σε επιφυλακή για αναζωπυρώσεις
- Live η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στη ΔΕΘ – «Τώρα είναι η ώρα των μεγάλων και σημαντικών αποφάσεων» – 7 παρεμβάσεις για τον πολίτη
- F1 Ισπανία: Ο Νόρις στην pole
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.