ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας βρέθηκε χθες, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, όπου συναντήθηκε με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Μιχαήλ Καραμανλάκη.
Με μια κοινή τους φωτογραφία γνωστοποίησε τη συνάντηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Όπως εξήγησε ο Ντάνος, ο λόγος της επίσκεψής του, η οποία έγινε μαζί με τον δικηγόρο, Αναστάσιο Ντούγκα και τη ραδιοφωνική παραγωγό, Ράνια Κωστάκη, ήταν με αφορμή το φιλανθρωπικό έργο του Σωματείου «Φύλακας Άγγελος» για τη στήριξη κακοποιημένων και παραμελημένων παιδιών.
«Ευχαριστώ τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμανλάκη, ο οποίος μετά απο γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση εξεδήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στο σωματείο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ στις προσπάθειες του οποίου για την προστασία των κακοποιημένων παιδιών η ΕΛ.ΑΣ θα σταθεί αρωγός», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ντάνος.
Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Financial Times: Ο Τραμπ κάλεσε τον Ζελένσκι να αποδεχθεί τους όρους της Ρωσίας ή να βρεθεί αντιμέτωπος με την καταστροφή
- Μόδα: Από τα φτερά των 20 εκατ. της Victoria’s Secret στα 192 δισ. του Arnault – η εβδομάδα που τίναξε την αγορά
- Οργή Μπαχτσελί για την ήττα Τατάρ στα Κατεχόμενα: Να κηρύξουν άκυρες τις εκλογές και να ενταχθούν στην Τουρκία
- Υπόθεση απάτης κατά του ΕΦΚΑ: Προφυλακιστέα τα δύο αδέλφια από τη Συρία – 4 ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους
