ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Σελόντα αποφάσισε παμψηφεί την υποβολή αιτήματος διαγραφής των μετοχών της εταιρείας από το Χρηματιστήριο Αθηνών.
Συγκεκριμένα:
Η Σελόντα γνωστοποιεί ότι στις 19 Ιουνίου 2020, η αυτόκλητη καθολική Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, όπου παρέστη δι’ αντιπροσώπου η “Andromeda Seafood Sociedad Limitada”, μοναδική μέτοχος της εταιρείας, εκπροσωπούσα το 100% εκ των 245.497.664 ονομαστικών μετοχών της εταιρείας με ισάριθμα δικαιώματα ψήφου, αποφάσισε παμψηφεί την υποβολή αιτήματος διαγραφής των μετοχών της εταιρείας από το Χρηματιστήριο Αθηνών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ασιατικές μετοχές: Περιορισμένη άνοδος με φόντο την κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή – Πιέσεις σε ενέργεια και επιφυλακτικότητα στις αγορές
- Ευρωπαϊκό φυσικό αέριο: Άλμα έως 11% μετά το μπλόκο στο Ορμούζ – Σφίγγει η αγορά LNG
- ΗΠΑ: Η επιχείρηση των Αμερικανών πεζοναυτών στο ιρανικό πλοίο
- Ιράν: «Κόκκινη γραμμή» ο Λίβανος και τα παγωμένα assets – Προειδοποιήσεις προς ΗΠΑ και Ισραήλ για συνέπειες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.