ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Μαρούσι μεταφέρθηκε η Μαρίνα Πατούλη, το βράδυ της Τετάρτης.
Η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, έγραψε στο προφίλ της στο Facebook: «Η ζωή είναι στιγμές….» και έκανε γνωστό ότι βρίσκεται σε νοσοκομείο των βορείων προαστίων.
Η δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Αμαρουσίου, είχε σύμφωνα με πληροφορίες ένα ατύχημα στο σπίτι, πέφτοντας από τις σκάλες.
Η Μαρίνα Πατούλη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και της έγιναν εξετάσεις. Εκατοντάδες διαδικτυακοί φίλοι και γνωστοί έσπευσαν να ευχηθούν περαστικά.
Σε επόμενη ανάρτησή της στο Instagram, η κ. Πατούλη γνωστοποίησε ότι βρίσκεται στο Λαγονήσι και έγραψε: «Λυπάμαι αν σας ανησύχησα, μετά από ένα μικρό ατύχημα στο σπίτι, αναρρώνω με ασφάλεια!».
Δείτε την ανάρτηση στο Facebook:
https://www.facebook.com/marina.stauraki/posts/3080026045422846
Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κέιτ Μίντλετον: Πώς τίμησε την πριγκίπισσα Νταϊάνα
- Αναλυτές για Alpha Bank: Ρεκόρ αποτελεσμάτων – Αναβαθμίζεται η πρόβλεψη για το 2027
- Ντόναλντ Τραμπ: Ανακοίνωσε μείωση των δασμών στην Κίνα στο 80%
- Μετοχικός πόλεμος στη Swatch: Ο Στίβεν Γουντ της GreenWood Investors αμφισβητεί την κυριαρχία της οικογένειας των ιδρυτών
