ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 10χρονης Μαρκέλλας, η οποία εξαφανίστηκε στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της από το σχολείο, μετά το τελευταίο κουδούνι.
Μιλώντας στην κάμερα του OPEN, η μητέρα του 10χρονου κοριτσιού, Δήμητρα Χατζηλεμονιά δήλωσε:
«Ήρθαν συμμαθητές της Μαρκέλλας από το σχολείο και είπαν ότι κάποια κυρία από το στενό Καισαρείας 38 πήρε το παιδί. Δηλαδή το φώναξε να το ρωτήσει κάτι και το πήρε μαζί της».
Στη συνέχεια αποκάλυψε όλα όσα της μετέφεραν οι συμμαθητές της μικρής, οι οποίοι είδαν την κοκκινομάλλα γυναίκα να της μιλάει και να φεύγει μαζί της.
«Το παιδί δεν ήρθε στο σπίτι, το πήρε αυτή η γυναίκα και έφυγε λέγοντας ‘έλα να σου δώσω κάτι για τη μαμά’», δήλωσε.
Η κα Χατζηλεμονιά όπως ανέφερε δεν έχει δεχτεί κάποιο τηλέφωνο σχετικά με την τύχη της κόρης της.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Fed: O Μπέσεντ αγωνίζεται να σπάσει την κατάρα του… «loser» – Πώς θα κερδίσει τα εύσημα από τον Τραμπ;
- Χρίστος Δήμας: Εντός του 2025 η ολοκλήρωση της παραχώρησης της Εγνατίας Οδού
- Αργεντινή: Βουτιά έως 7% για το πέσο μετά την ήττα του Μιλέι στο Μπουένος Αϊρές
- Mediobanca: Ο CEO της ετοιμάζεται να παραιτηθεί καθώς η Monte Paschi πλησιάζει στην απόκτηση πλειοψηφίας
