ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Βίκυ Κάβουρα βρέθηκε στην πρώτη ανάγνωση του κειμένου για την θεατρική παράσταση «Το Κλουβί με τις τρελές» και παραχώρησε δηλώσεις στον δημοσιογράφο της εκπομπής «Happy Day», Μιχάλη Πλεμμένο.
Δείτε όσα είπε η Βίκυ Κάβουρα:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=40&v=APqCRJUkf4I&feature=emb_title
Λίγο αργότερα, η γνωστή ηθοποιός έστειλε μήνυμα στον Μιχάλη Πλεμμένο προκειμένου να ξεκαθαρίσει τη θέση της. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή διάβασε όλα όσα έλεγε η Βίκυ Κάβουρα στο μήνυμά της και εν συνεχεία συζήτησαν στον αέρα της εκπομπής για το συγκεκριμένο θέμα.
«Ζήτησα από την παραγωγή να μην παίξουν οι δηλώσεις μου πριν αποφασίσω αν τελικά θα συμμετέχω στην παράσταση. Ήταν μια πρώτη συνάντηση, δεν είχα διαβάσει ούτε το κείμενο. Δεν έχω αποφασίσει, ούτε υπογράψει ακόμα. Και είναι πολύ πιθανό να αποφασίσω τελικά να μην είμαι στην παράσταση αυτή», έγραψε το μήνυμα που έστειλε η Βίκυ Κάβουρα.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=174&v=Mrf_Z8lCyxw&feature=emb_title
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Joshua Volz: Στην Ελλάδα ο άνθρωπος της κυβέρνησης Τραμπ που καθοδηγεί τη προσπάθεια για τον Κάθετο Διάδρομο
- Motor Oil – ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Όλα τα σενάρια για την ένταξη τον MSCI
- Οι SEXY μετοχές, τα μυστικά των ΓΕΚ και ΜΟΗ, ποια ειναι τα σημεία και τέρατα που ψάχνει η ΕΚ στην Metlen, τα Μάρμαρα Παυλίδη και η εξαπάτηση, γιατί πανηγυρίζουν στο ΜΜ, τι τρέχει με τον ανασχηματισμό, τα «μυστήρια» της υπουργού Όλγας, και η Χριστίνα Παπακωνσταντίνου στο My Story
- Ερρίκος Αρώνες: Νέοι συνέταιροι η οικογένεια Βασιλόπουλου, στόχος τα ακίνητα 500 εκατ. και στο βάθος… ανάκτορα Τατοΐου