ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προβλήματα προκάλεσε η ισχυρή καταιγίδα που ξέσπασε στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο, με τους δρόμους της πόλης να μετατρέπονται σε ρυάκια.
Η Πυροσβεστική αναφέρει δύο πλημμυρισμένα υπόγεια στην περιοχή της Καλαμαριάς και μια πτώση δέντρου στην περιοχή της Μαρτίου.
Σύμφωνα με το GRTimes.gr η κίνηση στον περιφερειακό πραγματοποιείται με πολύ χαμηλές ταχύτητες, ενώ αναφέρθηκε πως ένα επιβατηγό αυτοκίνητο, παρασύρθηκε από τα νερά στην περιοχή της Πολίχνης – στην οποία η πυροσβεστική κλήθηκε για απεγκλωβισμούς – χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για το αν υπήρχαν επιβαίνοντες σε αυτό.
Κλήσεις για απεγκλωβισμούς ατόμων δέχτηκε η πυροσβεστική και για το κέντρο της πόλης, όπου η κυκλοφορία των πεζών είναι πολύ δύσκολη, λόγω των νερών που ξεπερνούν σε ορισμένες περιπτώσεις το ύψος του πεζοδρομίου.
Δείτε βίντεο που ανήρτησαν χρήστες στα social media:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης και Αλαφούζος στον Βοτανικό: Τον Μάιο του 2027 θα είναι έτοιμο το γήπεδο του Παναθηναϊκού
- Υπεγράφη το νέο Πρόγραμμα «Απόλλων» για μείωση ενεργειακού κόστους σε ευάλωτα νοικοκυριά
- Αγροτικά μπλόκα: Άνοιξαν οι δρόμοι στον Προμαχώνα – Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις σε Θεσσαλία και Νίκαια
- Ενιαία εκπροσώπηση στον IMO επιδιώκουν οι σημαίες Λιβερίας, Παναμά και Νήσων Μάρσαλ