ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φωτιά ξέσπασε σε αγροτική και δασική περιοχής του δήμου Αμαρίου Ρεθύμνου στο ύψος τγων Αποστόλων (μετά το φράγμα των Ποταμών) με τους πυροσβέστες να έχουν ριχτεί στη μάχη με τις φλόγες.
Όπως αναφέρει το neakriti.gr το μεγαλύτερο πρόβλημα στη μάχη με τις φλόγες είναι οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην Κρήτη με ταχύτητα που άγγιξε και τα 108 χιλιόμετρα την ώρα.
Μάλιστα οι πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο ενισχύθηκαν με δύο οχήματα από το Ηράκλειο αλλά και δυνάμεις από όλους τους νομούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά προς το παρόν δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή, ενώ το σημείο όπου έχει ξεσπάσει είναι δύσβατο.
Πηγή: neakriti.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Armani, Dior, Loro Piana: Πόσο «Made in Italy» είναι τελικά τα ονειρικά luxury items;
- Νέο επεισόδιο στον πόλεμο Σταθόπουλου-Σόλακ: Οι ευθείες βολές και η δικαστική διαμάχη σε Λονδίνο και Ολλανδία
- ΑΚΤΩΡ – REDEX: Ο ρόλος του ΝΟΚ στην καθυστέρηση του έργου της Γενικής Γραμματείας Υποδομών
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Το μυστικό πίσω από το νέο υψηλό 25 ετών
