ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ισχυρή σεισμική δόνηση
Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στα ανοικτά των ακτών της Νικαράγουα, στον Ειρηνικό Ωκεανό, με αποτέλεσμα να ταλαντευθούν και να ταρακουνηθούν κτίρια ως την πρωτεύουσα της χώρας Μανάγκουα.
Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί ή ζημιές.
Κατά το USGS, το γεωλογικό ινστιτούτο των ΗΠΑ, ο σεισμός είχε ισχύ 5,1 βαθμών και επίκεντρο θαλάσσια περιοχή 49 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά από τη Μασατσάπα, στα ανοικτά των ακτών της χώρας στον Ειρηνικό.
Μπορείτε να ενημερώνεστε για όλους τους σεισμούς εδώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρυσοχοΐδης: Νέο σχέδιο με 150 αστυνομικούς στους δρόμους για το κυκλοφοριακό – Σύντομα τα πρόστιμα από τις «έξυπνες κάμερες»
- Χορμόβα (ΔΥΠΑ): Πάνω από 260.000 ωφελούμενοι στην αγορά εργασίας
- Φυσικές καταστροφές: Τι αλλάζει με το νέο νομοσχέδιο για τη χορήγηση στεγαστικής αρωγής
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν ανοιχτά τον Νετανιάχου – «Θα τον κυνηγήσουμε και θα τον σκοτώσουμε»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.