ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Λάουρα Νάργες μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για το τι συνέβη και δεν αποτέλεσε μέρος του δυναμικού του «Voice», με αποτέλεσμα η Χριστίνα Μπόμπα να πάρει τη θέση της.
«Επειδή το έζησα στο πετσί μου, ήταν πάρα πολύ σκληρό αυτό που συνέβη. Ελπίζω να είμαι η τελευταία στην οποία συνέβη κάτι τέτοιο. Συμβαίνουν πολλά και περίεργα πράγματα στην τηλεόραση, προφανώς».
Και υπογράμμισε: «Είχα δοκιμάσει ρούχα για τα πρώτα επεισόδια, είχα κάνει όλες τις προετοιμασίες για το γύρισμα, είχα ξαπλώσει στο κρεβάτι μου και εκεί ήρθε το τηλεφώνημα αυτό. Συζητήσαμε διάφορα πράγματα σε αυτό το τηλεφώνημα και καταλήξαμε ότι δεν θα μπω στη διαδικασία να το κάνω καν. Υπήρχε μία συζήτηση στο να πάω αρκετά βήματα πίσω κι εγώ δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να το κάνω».
Δείτε τι άλλο αποκάλυψε η Λάουργα Νάργες:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δημήτρης Πολιτόπουλος (Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης): Η «Βεργίνα» είναι έτοιμη για το επόμενο άλμα
- Η Μαρία της σιωπής, ο πλασιέ Τσίπρας, το δίδυμο των συνταξιούχων, οι μπαρουτιές του καναπέ και κάτι ψωροεκατομμύρια
- Καιρός: Τοπικές βροχές και αφρικανική σκόνη
- 200 εκατ. ευρώ για τον «ναό» του Μαραντόνα!
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.