ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Avis, η πρώτη εταιρία ενοικίασης και leasing αυτοκινήτων στην Ελλάδα, πιστή στη δέσμευσή της να σταθεί ενεργά στην προσπάθεια της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19, υποστηρίζει το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι Plus» του Δήμου Αθηναίων με στόχο την προστασία των ευπαθών ομάδων.
Συγκεκριμένα, η Avis διαθέτει 10 οχήματα για τη μετακίνηση των εργαζομένων και των εθελοντών του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι Plus» για την παροχή και διανομή κατ’ οίκον βασικών αγαθών, όπως φάρμακα και τρόφιμα, συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη και νοσηλευτική φροντίδα σε κατοίκους της Αθήνας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.
Η Avis συμμετέχει από την πρώτη στιγμή στη συλλογική εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, στηρίζοντας τους αρμόδιους φορείς με όσα μέσα διαθέτει. Σημειώνεται ότι η Εταιρία έχει ήδη διαθέσει 250 οχήματα στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) για τη λειτουργία των Κινητών Ομάδων Υγείας (ΚΟΜΥ) Ειδικού Σκοπού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κωνσταντίνος Τασούλας: Συνάντηση με τον Ιωάννη Μπρατάκο (πρόεδρος του ΕΒΕΑ)
- Ειρήνη Μουρτζούκου: Όσα αναφέρει το κατηγορητήριο της ανακρίτριας Πατρών – «Με εμμονή και επιμονή» δολοφόνησε τα βρέφη
- Ζελένσκι: Βρίσκεται στη Ρώμη – Προβλέπεται συνάντηση με πάπα και Ιταλό πρόεδρο
- Nissan: Άντλησε $1,4 δισ. από την πώληση μετατρέψιμων ομολόγων
