ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την ικανοποίηση του υπουργείου Οικονομικών για την αίτηση εκ μέρους της Εurobank για την παροχή εγγύησης από το πρόγραμμα «Ηρακλής» εξέφρασε ο Υφυπουργός Οικονομικών αρμόδιος για το χρηματοπιστωτικό σύστημα κ. Γιώργος Ζαββός.
Ο κ. Ζαββός ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Χαιρετίζω την κατάθεση της τρίτης αίτησης από τη Eurobank για ένταξη στο πρόγραμμα “Ηρακλής”. Είναι μια αδιάσειστη απόδειξη της εμπιστοσύνης των διεθνών επενδυτών στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα και στη στρατηγική της Ελληνικής Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των “κόκκινων” δανείων.
Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει ακόμη ότι, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και μέσα σε δύσκολες συνθήκες όπως οι σημερινές, η πολιτική που σχεδίασε και εφαρμόζει η Κυβέρνηση για τον τραπεζικό τομέα αποδίδει πολύ συγκεκριμένα αποτελέσματα».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Fed: Ετοιμάζει αλλαγές στις κεφαλαιακές απαιτήσεις των τραπεζών
- Πότε η ΑΑΔΕ θα πληρώσει τις νέες αγροτικές επιδοτήσεις – Όλο το χρονοδιάγραμμα
- Σαουδική Αραβία: Κλείνει τάνκερ σε πρωτοφανείς τιμές για να παρακάμψουν τα Στενά του Ορμούζ
- Υπουργείο Υγείας: Δωρεάν επιμορφωτικά προγράμματα για 12.000 επαγγελματίες υγείας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.