Ντράιβ-ιν σινεμά όπως στις παλιές ταινίες!
Το δικό της ντράιβ-ιν σινεμά αναμένεται να αποκτήσει η Αθήνα, εν μέσω της πανδημίας. Η ανάγκη για την τήρηση των αποστάσεων και των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας στην πρωτόγνωρη για τα δεδομένα κατάσταση που ζούμε φέρνει πίσω τον vintage και νοσταλγικό τρόπο προβολής ταινιών.
Αυτοκίνητα παρκαρισμένα σε έναν ανοιχτό χώρο, όπου η ταινία προβάλλεται σε μια γιγαντοοθόνη, κάτω από τον έναστρο ουρανό με καλή παρέα και ποπ κόρν.
Σαν σκηνή βγαλμένη από το «Grease»!
Ένα throwback στις δεκαετίες του ’50 και του ’60, που το drive-in cinema ήταν ευρέως διαδεδομένο στις ΗΠΑ.
Η εμφάνιση της σελίδας με τίτλο «Άθενς Ντράιβ-Ιν» και ένα χρονόμετρο που μετρά αντίστροφα 18 ημέρες και ρωτά: «Θέλετε να ζήσετε πρώτοι την εμπειρία του Athens Drive In Cinema;», κάνει όλους να αναρωτιούνται και να περιμένουν με ανυπομονησία για την λειτουργία του.
Αν και δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες διαθέσιμες, όλα δείχνουν πως από την 1η Ιουνίου, η Αθήνα θα αποκτήσει το δικό της ξεχωριστό Άθενς Ντράιβ-Ιν, όπως αναφέρει το Flix.
Στη χώρα μας, drive in, υπήρχε στη Μαλακάσα, με την περίφημη πινακίδα να στέκει ακόμη, σαν «στοιχειωμένη».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φρίντριχ Μερτς: Δασμοί 30% από τις ΗΠΑ θα πλήξουν «στον πυρήνα» τη γερμανική βιομηχανία
- Warner Bros: Ο Superman εγκαινιάζει τη νέα εποχή ταινιών της DC με 122 εκ. δολαρίων στο άνοιγμα σε ΗΠΑ και Καναδά
- Στο Πεκίνο ο Λαβρόφ: Συζητήσεις με τον Γουάνγκ Γι για τις ΗΠΑ και το ουκρανικό
- Βρετανία: Συντριβή μικρού αεροπλάνου στο Έσσεξ
