ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ελεύθερη θα είναι από την ερχόμενη Δευτέρα 18 Μαΐου η μετακίνηση μεταξύ των νομών της ηπειρωτικής Ελλάδα αλλά και προς την Κρήτη ανέφερε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας.
Όπως ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς στα μέρη αυτά υπάρχουν οργανωμένες δομές υγείας.
Αναφορικά με τα νησιά, η πρόθεση της κυβέρνηση όπως ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς είναι να επιτραπεί η μετακίνηση προς αυτά από τις 25 Μαΐου. Ωστόσο, η απόφαση θα οριστικοποιηθεί στα μέσα της επόμενης εβδομάδας ανάλογα με την πορεία της πανδημίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πιερία: Λουόμενος εντόπισε πιθανή παλιά νάρκη κοντά στην ακτή
- Νέα Δημοκρατία: Τα 8 μέλη της νέας Εκτελεστικής Γραμματείας και οι αλλαγές στον κομματικό μηχανισμό
- Βρετανοί πεζοναύτες έκαναν ρεσάλτο σε δεξαμενόπλοιο του ρωσικού «σκιώδους στόλου» στη Μάγχη
- Μητσοτάκης από τη Ρόδο: «Την ιδρώνουμε τη φανέλα» και μήνυμα για τρίτη εκλογική νίκη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.