Menu
0.84%
Τζίρος: 205.72 εκατ.

ΑΑΔΕ: Κατάσχεση από την ΔΕΟΣ άνω των 2 τόνων ακατάλληλων γαλακτοκομικών προϊόντων – Τα μετέφερε φορτηγό χωρίς ψυγείο

Life & Style

Oι Melisses έρχονται στο MEGA

Comments

Οι ΜΕΛΙSSES μας καλούν στο πιο κεφάτο πάρτι της σεζόν την Παρασκευή 15 Μαΐου στις 11 το βράδυ στο MEGA. Στη μουσική παρέα θα βρεθούν αγαπημένοι φίλοι. Η Καίτη Γαρμπή, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Δημήτρης Μπάσης και ο Θανάσης Βασιλόπουλος.

Οι ΜΕΛΙSSES θα ερμηνεύσουν τις μεγάλες επιτυχίες τους όπως «Το Κύμα» , το «Γιατί» , το «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι», το «Κρυφτό» , το «Μισή Καρδιά» , αλλά και τραγούδια από όλα τα είδη του ρεπερτορίου δημιουργώντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα γεμάτο ρυθμό, ένταση, κέφι και συγκίνηση. Ξεχωριστές ερμηνείες της βραδιάς όμως αποτελούν και οι συμπράξεις με τους καλεσμένους τους. Τραγούδια όπως το «Σπασμένο Καράβι», τα «Χαμοπούλια», η «Πατρίδα», το «Για να σε εκδικηθώ», το «Είπα να φύγω» θα ακουστούν με διαφορετικό τρόπο και θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Στην παρέα θα προστεθούν και δύο φίλοι του συγκροτήματος μέσω συνδέσεων, ο Χρυσός μας Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας και η ηθοποιός και παραγωγός του Hollywood, Rita Wilson.

Έκπληξη της βραδιάς αποτελεί ο front man του συγκροτήματος Χρήστος Μάστορας ο οποίος εκτός από άριστος τραγουδιστής αναδεικνύεται και σε εξαιρετικό οικοδεσπότη.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Μουτζούρης και Βαρβάρα Θεοδωρίκα: Λαμπερός γάμος στο Island (φωτογραφίες – βίντεο)
Κωνσταντίνος Αργυρός: Oι sold out συναυλίες στην Κωνσταντινούπολη και η υπόσχεση
Σίφνος: H απόλυτη κυκλαδίτικη εμπειρία για όλες τις αισθήσεις
Louis Vuitton x Alex Israel: Ένα άρωμα που ταξιδεύει στους δρόμους της Καλιφόρνιας
Το ΕΚΚΟΜΕΔ, οι επιδοτήσεις και η αδικία με τα sites, τι συμβαίνει με το ΑΝΤ+, η έκπληξη με Λιάγκα, τι θα κάνει ο Χιώτης, ο «χωρισμός» της Μαλέσκου και τα σενάρια για Καπουτζίδη και Σκορδά
Κωνσταντίνος Αργυρός: Τελικά θα κατέβει υποψήφιος για τη Βουλή; – Ολη η αλήθεια
Σέριφος: Η ήρεμη δύναμη των Κυκλάδων
Amanzoe x Γκαλερί Ζουμπουλάκη: Οι κύκλοι της ζωής μέσα από το βλέμμα τεσσάρων κορυφαίων Ελληνίδων καλλιτεχνών
Cap St. George’s Hotel & Resort: Γιατί οι δισεκατομμυριούχοι αφήνουν το Μονακό για την Πάφο
Άνδρος: Το νησί που ανατρέπει όλα όσα ξέρετε για τις Κυκλάδες