ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ρολά» σε ψηφιακές υπηρεσίες από σήμερα έως την Κυριακή λόγω αναβάθμισης σε ΑΑΔΕ και Gov.gr – Τι γίνεται με εισιτήρια, ταυτότητες και ΚΕΠ
Δύο μήνες παράταση έδωσε η ΑΑΔΕ στην προθεσμία για την απευθείας διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με το Taxisnet.
Λόγω των προβλημάτων που προκαλεί η πανδημία η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων αποφάσισε να αναβάλει για ως το τέλος του Ιουλίου την καταληκτική ημερομηνία για την αλλαγή των παλαιών ταμειακών μηχανών.
Η σχετική απόφαση υπεγράφη στις 29 Απριλίου από τον διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργο Πιτσιλή και δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως χθες, 7 Μαΐου.
Σύμφωνα με την απόφαση, η απόσυρση των ταμειακών μηχανών ολοκληρώνεται υποχρεωτικά μέχρι τις 31 Ιουλίου.
Μέχρι την ίδια ημερομηνία οι επαγγελματίες θα πρέπει να έχουν δηλώσει στην ΑΑΔΕ την παύση λειτουργίας των παλαιών μηχανών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χατζημανώλη: Η εκδήλωση «Θάλασσα – Γνώρισε τη Ναυτιλία» θα γίνει στις 10 Οκτωβρίου στη Λεμεσό
- Pavimar (Ισμήνη Παναγιωτίδη): Αγόρασε το πλοίο Aura
- Μαρινάκης: «Ο δρόμος της Βόρειας Μακεδονίας προς την Ευρώπη περνά από την Ελλάδα»
- Σαμαράς: «Διπλό χτύπημα» από Φον ντερ Λάιεν και τη συμφωνία με τη Βουλγαρία (video)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.