Η μία εκ των δύο σεναριογράφων του «Καφέ της Χαράς», Άννα Χατζησοφιά, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Ευτυχείτε» αναφέρθηκε στον λόγο που η Χριστίνα Αρχοντή, ή αλλιώς Μπουλίτσα, όπως τη γνωρίσαμε από τα παλαιότερα επεισόδια της σειράς, πλέον δεν αποτελεί δυναμικό της.
«Σεναριακά ταίριαζε περισσότερο να έχει ένα τραύμα η Σταυρούλα και προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε στις δουλειές μας, ειδικά σε βασικούς ρόλους, επαγγελματίες ηθοποιούς. Εμείς ενισχύουμε την άποψη που λέει ότι για να γίνεις ηθοποιός πρέπει να σπουδάσεις», είπε.
Σχετικά με τον θάνατο ήρωα της σειράς, η Άννα Χατζησοφιά ανέφερε: «Θα υπάρξει και ένας θάνατος. Θα λειτουργήσει θετικά και λυτρωτικά. Έχει να κάνει με ένα αστυνομικό μυστήριο που θα παιχτεί στα επόμενα επεισόδια. Θα χάσει το στοίχημα όποιος το παίξει».
«Θα μπει ο σύντροφος της Χαράς για κάποια επεισόδια και θα μπει με επεισοδιακό τρόπο. Είναι ένα μεγάλο guest, το οποίο δεν θα ανακοινώσουμε ακόμα αν και έχουμε μιλήσει με τον ηθοποιό», αποκάλυψε επιπλέον η σεναριογράφος.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=113&v=xnBn5aimqb8&feature=emb_title
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Euroxx Securities για ΟΛΠ: Στα 67 ευρώ η τιμή στόχος – Περιθώριο ανόδου 43%
- Παΐρης: Άλμα κερδοφορίας στο α’ εξάμηνο κατά 14,5% – Στα 6,46 εκατ. ευρώ οι πωλήσεις του Ομίλου
- Αφοί Κορδέλλου: Άλμα 48,5% στα EBITDA το α΄ εξάμηνο του 2026 – Ενίσχυση της κερδοφορίας
- Οι 4 διαπιστώσεις και προτάσεις της Επιτροπής Ανταγωνισμού για την ελληνική ακτοπλοΐα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.