• Media

    «Το Καφέ της Χαράς» spoiler: Αυτός είναι ο χαρακτήρας που πεθαίνει

    • NewsRoom


    Έκπληξη προκάλεσε η αποκάλυψη που έκανε πρόσφατα ο Χάρης Ρώμας σχετικά με τον θάνατο ενός χαρακτήρα που αναμένεται να συμβεί στα επόμενα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς».

    Αν και τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς βρίσκονται στον «πάγο», ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά συνεχίζουν να γράφουν το σενάριο για τα νέα επεισόδια που έρχονται και όπως όλα δείχνουν ένα συνταρακτικό γεγονός έρχεται να φέρει τα πάνω-κάτω στο Κολοκωτρονίτσι.

    Όπως ανέφερε ο Χάρης Ρώμας σε πρόσφατη συνέντευξη κάποιος από τους ήρωες θα πεθάνει: «Είναι ένα πρόσωπο -δεν θα σας πω αν είναι άντρας ή γυναίκα- το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στην ιστορία και αποφασίσαμε να το κάνουμε όταν φτάσει η στιγμή. Έχουμε πολλά επεισόδια μπροστά».

    Και εξήγησε ότι: «Δεν πρέπει να φοβάται ένας δημιουργός να βάλει όλα όσα αντιπροσωπεύουν τη ζωή».

    Προσοχή, spoiler!

    Αν και ο ίδιος δεν έδωσε το όνομα του χαρακτήρα που πεθαίνει στο «Καφέ της Χαράς», σύμφωνα με το περιοδικό TV O’CLOCK, ένα πρόσωπο που εξαφανίζεται μυστηριωδώς από το Κολοκοτρωνίτσι και εικάζεται πως ίσως είναι νεκρή, είναι η Χάιδω!

    Μετά από μια δημόσια σύγκρουση της Στέλλας με τον Πώποτα που χωρίζει το χωριό σε σεξιστές και φεμινιστές, η Χάιδω επαναστατεί και παίρνει το μέρος των γυναικών, καθώς όπως λέει έχει υπομείνει πολλά. Λίγες ώρες μετά, όμως, η Χάιδω εξαφανίζεται από το χωριό.

    Ο Τάσος, η Αρετή αλλά και όλοι οι υπόλοιποι την ψάχνουν. Κανείς δεν την έχει δει, ούτε γνωρίζει πού μπορεί να έχει πάει. Οι υποψίες αρχίζουν να οργιάζουν. Με αρχηγό την Στέλλα, κάποιοι θεωρούν υπεύθυνο της εξαφάνισης τον Τάσο. Εικάζουν ότι μπορεί και να την έχει σκοτώσει.

    Είναι όμως έτσι τα πράγματα;



    ΣΧΟΛΙΑ