ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς συμπλήρωσαν σήμερα 23 χρόνια γάμου και η τραγουδίστρια μοιράστηκε τη χαρά της, στα social media.
Η Καίτη Γαρμπή ανέβασε μία ανθοδέσμη στο Instagram, που προφανώς της έκανε δώρο ο σύζυγός της. «23 υπέροχα τριαντάφυλλα! Όσα είναι και τα υπέροχα χρόνια που είμαστε μαζί! Σ’ευχαριστώ αγαπημένε μου», έγραψε η Καίτη στη λεζάντα της εικόνας.
Η πρόταση γάμου του Διονύση Σχοινά παραμένει μέχρι και σήμερα… αξεπέραστη. Ο ερωτευμένος τραγουδιστής, παραμονή πρωτοχρονιάς, έκανε live πρόταση γάμου στην ανυποψίαστη Καίτη Γαρμπή, στο σόου της Ρούλας Κορομηλά.
https://www.instagram.com/p/B_xNt-zgu2Y/
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Bally’s Intralot: Νέα αγορά 650.000 μετοχών από τη Deutsche Bank
- ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα για 8.000 ανέργους άνω των 55 ετών – Έως 24 μήνες εργασίας για τη συμπλήρωση ενσήμων
- Χρηματιστήριο: Τούρμπο η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ μετά το placement, βλέπει πάλι τα 40 η ΜΟΗ, η CCHB των 21,6 δισ. ευρώ
- Λαγκάρντ: Πιο ισορροπημένοι οι κίνδυνοι για πληθωρισμό και ανάπτυξη στην ευρωζώνη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.