ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ολοκληρώθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΘ η αξιολόγηση του 1ου Σταδίου – Προεπιλογή του Διαγωνισμού για την ανάδειξη Αναδόχου του Έργου «6ος προβλήτας, Επέκταση Λιμενικής Υποδομής», στο πλαίσιο της συνεπούς υλοποίησης του προγράμματος Υποχρεωτικών Επενδύσεων που έχει αναλάβει η ΟΛΘ Α.Ε.
Για το 2ο Στάδιο επελέγησαν τα ακόλουθα σχήματα:
1. ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ (Κ/Ξ) TERNA SA – EIFAGGE GENIE CIVIL MARINE
2. ARCHIRODON GROUP NV
3. ΣΥΜΠΡΑΞΗ INTRAKAT CONSTRUCTIONS SA – INTERCANTIERI VITTADELLO SPA–SALES SPA
4. Κ/Ξ MYTILINAIOS SA – ROVER MARITIME SL – HDK SA
5. Κ/Ξ AVAX SA – ETERMAR SA – NV BESIX SA
6. Κ/Ξ ACCIONA CONSTRUCCION SA – DREDGING INTERNATIONAL NV
Τα τεύχη του 2ου Σταδίου του Διαγωνισμού αναμένεται να οριστικοποιηθούν και να δημοσιοποιηθούν εντός του Μαΐου του 2020.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέες Ρωσικά επιθέσεις σε Κίεβο και Μπροβαρί: Τρεις νεκροί, ανάμεσά τους ένα παιδί
- Στήριξη Τραμπ στον νέο πρόεδρο της Κολομβίας: Προσφορά 1 δισ. δολαρίων για την ασφάλεια
- Ουκρανία: Συμφωνία για «ασπίδα» στα πετρελαιοφόρα του Καζακστάν στη Μαύρη Θάλασσα
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Κρήτη και Βόρειο Αιγαίο – Ποιες περιοχές βρίσκονται στο «πορτοκαλί»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.