ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ίχνη Ανθρώπων, το βιβλίο του Γιάννη Ψιλάκη, μόδα στο Καλλιμάρμαρο-Πάρης Βαλταδώρος, ο Μυστικός Κήπος της Όλγας Καραβερβέρη, το κίτρινο Περίπτερο της Zeus+Δione και υποδεχόμαστε το Ralph Lauren Cart
Στο ερώτημα του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Γιαννούλη για το εάν ο οίκος μόδας της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, Zeus + Δione κατασκευάζει μάσκες, απάντησε η ίδια.
«Μάσκες ράβει η @ZeusDion?», έγραψε στο Twitter, ο Χρήστος Γιαννούλης, με την επιχειρηματία και σύζυγο του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη να απαντάει:
«Κύριε Γιαννούλη, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Φυσικά, φτιάχνουμε μάσκες από όλο το ύφασμα που περισσεύει από την παραγωγή και τις δίνουμε δωρεάν».
Και έσπευσε να διορθώσει τον βουλευτή:
«ΥΓ: Το σωστό account είναι @ZeusnDione»!
Δείτε το tweet:
Κύριε Γιαννούλη, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Φυσικά, φτιάχνουμε μάσκες από όλο το ύφασμα που περισσεύει από την παραγωγή και τις δίνουμε δωρέαν.
ΥΓ: Το σωστό account είναι @ZeusnDione https://t.co/GDLM56NkgG— Mareva Grabowski-Mitsotaki (@MarevaGrabowski) April 30, 2020
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έξι νεκροί στην Ουκρανία και 12 τραυματίες στο Κίεβο από ρωσικά πλήγματα
- Νέες απειλές από το Ιράν μετά το μήνυμα Χαμενεΐ – Δεν δεσμευόμαστε πλέον από το πρωτόκολλο συμφωνίας
- Karl Lagerfeld: Η τελευταία δημοπρασία της συλλογής του ξεπέρασε τις προσδοκίες με έσοδα 731.000 ευρώ
- Έρλινγκ Χάαλαντ: Αποθεώθηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ – Ζήτησε να μεταφέρουν τα χαιρετίσματά του
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.