ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παρατείνεται για τρεις μήνες, μέχρι και τον Ιούλιο του 2020, το πρόγραμμα προστασίας της πρώτης κατοικίας.
Νέα μέτρα στήριξης των εργαζομένων και των ανέργων ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την παράταση της αποζημίωσης ειδικού σκοπού για τους εργαζόμενους μέχρι και να αρθεί και ο τελευταίος περιορισμός που επιβάλλει η αντιμετώπιση της πανδημίας. Να αρθεί και η τελευταία αρνητική επίπτωση της πανδημίας, όπως είπε χαρακτηριστικά.
Για το ίδιο διάστημα, παρατείνεται και η καταβολή των επιδομάτων στους ανέργους και τους μακροχρόνια ανέργους.
Την ίδια ώρα, οι εργαζόμενοι που επιστρέφουν στην εργασία τους, αλλά με μειωμένο ωράριο και μειωμένους τζίρους για την επιχείρηση, θα δουν τις απολαβές τους να στηρίζονται από την Πολιτεία, με κεφάλαια του ευρωπαϊκού προγράμματος «SURE». Στόχος, όπως είπε ο πρωθυπουργός, είναι η στήριξη των θέσεων εργασίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι κάνουν οι κληρονόμοι των Φιλίππου (ΦΑΓΕ): Οι business, οι ζημιές και οι δύο ταχύτητες σε Ελλάδα και εξωτερικό
- Ακύρωση-σοκ για το μοναδικό πρόστιμο στην τεχνητή νοημοσύνη: Το νομικό κενό που επιτρέπει στην OpenAI να εκμεταλλεύεται χωρίς έλεγχο τα δεδομένα μας
- Πλειστηριασμοί: Το «χρυσό φιλέτο» της Λ. Αθηνών, τα ξενοδοχεία και το σφυρί του Ι. Μαρούλη στην Κεφαλονιά
- Ο «ασυμβίβαστος» Γιώργος Σαλονίκης, η φιλία με τον Κόκκαλη, ο Ολυμπιακός και η ΕΥΔΑΠ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.