ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την κατάσταση που επικρατεί στην κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι και τα μέτρα που έχει λάβει ο ΕΟΔΥ περιέγραψε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του Οργανισμού Παναγιώτης Αρκουμανέας.
Ο κ. Αρκουμανέας έκανε λόγο για μια σοβαρή κατάσταση σε μια δομή με άτομα που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες. Όπως ανέφερε, έχουν βρεθεί συνολικά 37 θετικοί στον ιό, ενώ όπως αποκάλυψε, δεν είχε τηρηθεί κανένα πρωτόκολλο ή οδηγίες από τον ΕΟΔΥ. Όπως ανέφερε, ασθενείς της Covid-19 υποβλήθηκαν σε αιμοκάθαρση δύο φορές, κάτι που πιθανότατα συνέβαλε στη διασπορά του ιού.
Από την πρώτη μέρα που ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ, έφτασαν στην κλινική λοιμωξιολόγοι και κλιμάκια για ελέγχους. Ο ΕΟΔΥ έλαβε άμεσα τα απαραίτητα μέτρα και έδωσε τις κατάλληλες οδηγίες.
Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας δήλωσε στην ΕΡΤ ότι γιατρός που βρέθηκε θετικός, σταμάτησε μεν να συνεργάζεται με την κλινική λόγω των κρουσμάτων, ωστόσο αρνείται να σταματήσει τα εξωτερικά χειρουργεία, δηλώνοντας πως δεν πιστεύει πως είναι θετικός!
Θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν και μέλη του στενού συγγενικού περιβάλλοντος του 65χρονου που έπασχε από τον κορωνοϊό και κατέληξε.
Δείτε το βίντεο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Game changer για την Ελλάδα η τεχνητή νοημοσύνη – Δαίδαλος και Pharos βάζουν τα θεμέλια της ελληνικής Silicon Valley
- Το ΝΑΤΟ, η Ρωσία, η Τουρκία και ο ελληνικός «Θόλος του Αχιλλέα»
- Ρωμανός Ροδόπουλος: Νιγηριανοί σπουδαστές στον Πειραιά – Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο επενδύει στην προσέλκυση διεθνών φοιτητών
- Αυξήσεις 2,4% στις συντάξεις από 1η Ιανουαρίου 2026 – Πότε θα πιστωθεί η ενίσχυση των 250 ευρώ
