ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με τα Παιδικά Χωριά SOS συνεργάζεται το Ίδρυμα Vodafone για να διευκολύνει τη συμμετοχή μαθητών αλλά και την ένταξη παιδιών προσφύγων στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση και τους προσφέρει τα απαραίτητα τεχνολογικά μέσα ώστε να συμμετέχουν ισότιμα στο σχολικό πρόγραμμα συνεχίζοντας τις δράσεις της εταιρικής πρωτοβουλίας της Vodafone #μαζί.
Συγκεκριμένα, το Ίδρυμα Vodafone συνεισφέρει στο έργο των Παιδικών Χωριών SOS, προσφέροντας 15 modem με δίμηνη δωρεάν χρήση internet στα Παιδικά Χωριά SOS στη Θεσσαλονίκη και τη Θράκη.
Με αυτόν τον τρόπο, οι μαθητές που διαμένουν στα Χωριά αυτά, έχουν τη δυνατότητα να διατηρήσουν την επαφή με το σχολείο και τα μαθήματά τους, αλλά και να ακολουθήσουν κανονικά το σχολικό πρόγραμμα, για το διάστημα που τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, λόγω της πανδημίας.
Παράλληλα, το Ίδρυμα Vodafone μαζί με τα Παιδικά Χωριά SOS συνεχίζουν το πρόγραμμα Instant Classroom, που υλοποιούν εδώ και 3 χρόνια για την υποστήριξη και κοινωνική ενσωμάτωση προσφυγικών οικογενειών σε δομές της χώρας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Tι βλέπουν οι θεμικοί και δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στον ΑΔΜΗΕ
- Από την μάντρα της Κοκκινιάς, ξεκινάει η ΕΛΑΣ – Το δίλημμα, οι νοικοκύρηδες και η πρώτη κάλπη
- Christie’s Magnificent Jewels: Πώς ένα μπλε διαμάντι 5 καρατίων αξίζει όσο ένα 31 καρατίων;
- Το τετ α τετ με τον ΚΜ, τι ήθελε ο Χαφτάρ στην Αθήνα, το know how της Νίκης, το μυστικό όπλο της Κάρυ και η ψύχρα Τσίπρα – Κουτσούμπα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.