ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αναβίωσε και φέτος το έθιμο των «μπότηδων» στα καντούνια της Κέρκυρας παρά την πανδημία του κορονοϊού, χωρίς όμως το πλήθος κόσμου που μαζευόταν άλλες χρονιές.
Έτσι κατά τη διάρκεια της Πρώτης Ανάστασης και στο πλαίσιο που επιβάλλουν τα μέτρα της κοινωνικής απόστασης οι κάτοικοι της Κέρκυρας πέταξαν τεράστια κανάτια γεμάτα νερό από τα μπαλκόνια τους.
Ο μεγαλύτερος μπότης της Κέρκυρας
Μάλιστα, η Φάιη Μαυραγάνη στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» ζωντανά από την Κέρκυρα, παρουσίασε έναν από τους μεγαλύτερους μπότηδες που φτιάχτηκαν για το φετινό Πάσχα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δένδιας: Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν μπει στη νέα εποχή, όχι μόνο με το δεξί, αλλά και με τα δύο πόδια
- Όμιλος ΔΕΗ: 130 MW φωτοβολταϊκών προστίθενται στο εν λειτουργία χαρτοφυλάκιο ΑΠΕ στη Ρουμανία
- Costamare Bulkers ( Κωστής Κωνσταντακόπουλος): Με κέρδη 7,4 εκατ. δολάρια
- Merck: Εξαγοράζει την Cidara Therapeutics για 9,2 δισ. δολαρίων – Στόχος το νέο φάρμακο κατά της γρίπης