ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτιας της πτώσης ενός 14χρονου αγοριού στη θαλάσσια περιοχή της Διώρυγας στην Κόρινθο.
Το άτυχο παιδί ανασύρθηκε νεκρό από φορτηγίδα της Διώρυγας της Κορίνθου και αφού μεταφέρθηκε στην ξηρά, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Ο 14χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κορίνθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μέχρι τις 29 Ιουνίου η δημόσια διαβούλευση για το FuelEU Maritime
- Π. Καπετανάκος (DIMAND): Από τα γραφεία στα ξενοδοχεία, πώς αλλάζει η διαχείριση των ακινήτων
- Πεζεσκιάν: Ιστορικό το κείμενο της συμφωνίας Ιράν – ΗΠΑ, η ειρήνη θα βασιστεί στον αμοιβαίο σεβασμό
- Κεραμέως: Ήδη ορατά τα πρώτα αποτελέσματα των συλλογικών συμβάσεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.