ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμός στην Γλυφάδα: Επιβεβαιωμένο κρούσμα του ιού του Δυτικού Νείλου – Προληπτικοί ψεκασμοί από ειδικό συνεργείο
Πρόστιμο 5.000 ευρώ για παραβίαση της καραντίνας επιβλήθηκε σε δύο μέλη του πληρώματος του πλοίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Πρόκειται για δύο Τούρκους άνδρες, οι οποίοι το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, βρέθηκαν εκτός του ξενοδοχείου, στη Γλυφάδα, όπου βρίσκονται σε καραντίνα από τις αρχές Απριλίου.
Η αστυνομία τους εντόπισε δύο ώρες αργότερα και προχώρησε στη σύλληψή τους, ενώ ενημερώθηκε η τουρκική πρεσβεία για την πράξη τους.
Παράλληλα, τους επιβλήθηκε το πρόστιμο των 5.000 ευρώ και τους ασκήθηκε ποινική δίωξη.
Πρόκειται για το πλοίο που αγκυροβόλησε στον Πειραιά με 380 επιβάτες, από τους οποίους θετικοί στον ιό βρέθηκαν οι 119, οι οποίοι τέθηκαν σε καραντίνα, η οποία λήγει το Μεγάλο Σάββατο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μετρό Γραμμή 4: Όλα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση Δούκα με Ελληνικό Μετρό και αναδόχους για την Κυψέλη – Πότε ξεκινούν τα έργα
- Μύκονος – Αποκάλυψη: Πώς ένα καθαριστήριο χρεώνει 4 φορές πιο ακριβά το πλύσιμο σε σεντόνια και πετσέτες – Τι δείχνουν τα τιμολόγια
- Στην αντεπίθεση η κυβέρνηση για τον ΟΠΕΚΕΠΕ μετά τις αρχειοθετήσεις
- Αλέξανδρος Εξάρχου: Σταθερές ροές εσόδων από το LNG και αυτόνομη εισαγωγή της εταιρείας ενέργειας στο ΧΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.