ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε νέα υψηλά έκλεισε τη Μεγάλη Τρίτη η τιμή του προθεσμιακού συμβολαίου χρυσού, υποστηριζόμενη και από την αποδυνάμωση του αμερικανικού δολαρίου.
Το συμβόλαιο του χρυσού παραδόσεως Ιουνίου έκλεισε με άνοδο 0,4% στα 1.768,90 δολ. ανά ουγγιά στο χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης.
Ενδοσυνεδριακά μάλιστα είχε φτάσει έως το επίπεδο των 1.788,80 δολ. ανά ουγγιά.
Πρόκειται για το τέταρτο συνεχόμενο ανοδικό κλείσιμο για το συμβόλαιο του χρυσού, που εκμεταλλεύεται στο έπακρο την κρίση που προκαλούν τα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία Covid-19.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Coca-Cola HBC: Στις 8 Μαΐου η εκλογή νέων μελών ΔΣ και η μερισματική διανομή 1,20 ευρώ/μετοχή
- Ινδική η προέλευση της Σινδόνης του Τορίνο; Νέα μελέτη αποκαλύπτει
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Το σοκ της κυβέρνησης και τα κακουργήματα – Οι 3 κατηγορίες των εμπλεκόμενων
- Γιατί ο Λιονέλ Μέσι άνοιξε… μέτωπο με Temu, Shein και Walmart
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.