ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα σημαντικό βήμα για την ολοκλήρωση της παραχώρησης της Μαρίνας Αλίμου στον Όμιλο Ελλάκτωρ πραγματοποιήθηκε μετά την υπογραφή της Πράξης του Υπουργικού Συμβουλίου που εξουσιοδοτεί τους Υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Τουρισμού να συνυπογράψουν, εκ μέρους του ελληνικού Δημοσίου, τη σχετική σύμβαση.
Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού, η σύμβαση παραχώρησης θα προβλέπει την εκμετάλλευση των εγκαταστάσεων από την Άκτωρ Παραχωρήσεις, θυγατρική του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, για τα επόμενα 40 χρόνια, ενώ προβλέπεται και η επέκταση της διάρκειας κατά 10 ακόμα χρόνια, ήτοι 50 συνολικά.
Η Άκτωρ Παραχωρήσεις, θυγατρική του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, αναδείχθηκε προτιμητέος επενδυτής για την ανάθεση σύμβασης παραχώρησης του δικαιώματος χρήσης, λειτουργίας, διαχείρισης και εκμετάλλευσης της Μαρίνας Αλίμου, της μεγαλύτερης μαρίνας της χώρας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alpha Bank: Τι βλέπει το Millennium και βγήκε short – Τα σίγουρα στοιχήματα που πήρε σε Metlen και Motor Oil
- Μεγάλου (Πειραιώς): Το ιστορικό ρεκόρ χορηγήσεων, το σχέδιο για το μέρισμα και η Εθνική Ασφαλιστική
- Σκλαβενίτης: Ανοίγει μεγάλο σούπερ μάρκετ σε κτίριο που ανήκει στον Mr Βίκος
- Προοδευτική: Στα δικαστήρια η μάχη των μετόχων για την αλλαγή Δ.Σ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.