ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων νέων κρουσμάτων στην Ολλανδία αυξήθηκε κατά 777 και ανέρχεται σε 19.580, ανακοίνωσαν σήμερα οι υγειονομικές αρχές, καθώς συνεχίζεται η επιβραδυντική τάση του ρυθμού αύξησης.
Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 234 και ανέρχονται σε 2.101, σύμφωνα με την καθημερινή ενημέρωση του Ινστιτούτου Υγείας της Ολλανδίας, παρότι υπογράμμισε ότι ο αριθμός των θανάτων που ανακοίνωσε σήμερα περιλαμβάνει ορισμένους ασθενείς που πέθαναν το Σαββατοκύριακο και ο θάνατός τους αναφέρθηκε αργότερα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- 25η Μαρτίου: Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου – Στις 11:00 η στρατιωτική παρέλαση
- Η «παπαδιά» του Αθανάσιου Διάκου και η «Βασιλική» του Καραϊσκάκη – Τα όπλα της Επανάστασης
- Παιχνίδι των εκατομμυρίων της UEFA για την Ελλάδα ίσως κρίνει το… ράπισμα από την Τσέλιε
- Ελληνικό: Νέο επεισόδιο στον πόλεμο της Lamda με τους δήμους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.