ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το παρασκήνιο με το διάγγελμα, οι υπουργοί και το ρουσφέτι, η οργή για την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ο Τασούλας με τη Μιμή Ντενίση
Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας, σε ηλικία 83 ετών, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου, Ντίνος Μιχαηλίδης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντίνος Μιχαηλίδης άφησε την τελευταία του πνοή στο διαμέρισμα του στην Αθήνα, αφού τις τελευταίες τρεις ημέρες η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί.
Όπως δημοσιεύει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, σύμφωνα με το δικηγορικό του γραφείο, θα γίνουν ενέργειες για να μεταφερθεί και να ταφεί η σορός του στην Κύπρο.
Το όνομα του είχε εμπλακεί στην υπόθεση των «μιζών» από την αγορά των ρωσικών αντιαεροπορικών συστημάτων TOR M1 επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου, για την οποία και καταδικάστηκε σε 15 έτη φυλάκισης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Λιγότερο από 1 δολάριο μακριά από το όριο των $100 μετά τις νέες ιρανικές επιθέσεις στην Σαουδική Αραβία
- Πρωτοπαθής υπερπαραθυρεοειδισμός: Συμπτώματα, διάγνωση και θεραπεία
- Νέες αποκαλύψεις για την 7η Οκτωβρίου: Ο Νετανιάχου ήξερε για την μεγάλη επίθεση της Χαμάς από ΗΑΕ και Αίγυπτο
- Ο Mika Häkkinen ξανά πίσω από το τιμόνι στο “Allwyn x McLaren Racing: Live in Athens” στο ΟΑΚΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.