ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ιταλό ομόλογό του Λουίτζι Ντι Μάιο, είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.
Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε στον κ. Δένδια την εκτίμησή του για τη χθεσινή τελετή συμπαράστασης της Ελλάδας προς την Ιταλία, που διοργανώθηκε από το ΥΠΕΞ και τη Βουλή των Ελλήνων.
Οι δύο υπουργοί αναφέρθηκαν, στις στενές σχέσεις φιλίας μεταξύ της Ελλάδας και της Ιταλίας και τόνισαν την ανάγκη να αντιμετωπιστεί η κρίση που έχει προκληθεί από την πανδημία με όρους ευρωπαϊκής ενότητας και αλληλεγγύης.
Περαιτέρω, ο Νίκος Δένδιας επανέλαβε ότι η χώρα μας καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την έμπρακτη συνδρομή μας στην Ιταλία, μέσα σ’ αυτήν τη δραματική για όλους μας κατάσταση.
Τέλος, όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, αμφότεροι οι κ.κ. Δένδιας και Ντι Μάιο αναφέρθηκαν στη σύσταση της επιχείρησης IRINI και στις θετικές επιπτώσεις που η ενεργοποίησή της θα επιφέρει για τη σταθερότητα στην περιοχή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ουρές και καθυστερήσεις στο Τελωνείο Ευζώνων, στο ρεύμα εξόδου από την Ελλάδα
- Ιράν: Προαναγγέλλει βίντεο του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ – Οι φήμες για την υγεία του
- Σκέρτσος: Δεν προκύπτει ότι 7 στους 10 Έλληνες έχουν καταθέσεις κάτω από 1.000 ευρώ
- Καιρός: Θυελλώδεις άνεμοι έως 9 μποφόρ τη Δευτέρα – Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.