ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων διοργανώνει συνέδριο την 15η και 16η Νοεμβρίου 2025 στο GRAND HOTEL PALACE στη Θεσσαλονίκη
Με ειδική ανακοίνωση που εξέδωσε, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων θέλησε να αποχαιρετίσει τον Μανώλη Γλέζο
Η ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:
«Για τον θάνατο του Μανώλη Γλέζου
Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων αποχαιρετά σήμερα τον μεγάλο αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, Μανώλη Γλέζο. Οι αγώνες του αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για τους Έλληνες και λαμπρή παρακαταθήκη για το μέλλον. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του».
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του σπουδαίου Έλληνα στην Αθήνα, ενώ η ελληνική σημαία κυματίζει μεσίστια στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, με εντολή του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ως ένδειξη εθνικού πένθους για την απώλεια του Μανώλη Γλέζου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Ο Πεζεσκιάν και δύο ανώτατοι αξιωματικοί αναλαμβάνουν την ηγεσία της χώρας στην μεταβατική περίοδο
- Φρουροί της Επανάστασης: Απειλούν με την «την πιο λυσσαλέα» επιχείρηση στην ιστορία εναντίον του Ισραήλ και των αμερικανικών βάσεων
- Ιράν: Η κυβέρνηση επιβεβαίωσε τον θάνατο του Αγιατολάχ Χαμενεΐ – Νεκροί και μέλη της οικογένειάς του
- Eλλάδα στο ΣΑ ΟΗΕ για Μ. Ανατολή: Πραγματικός ο κίνδυνος ευρύτερης περιφερειακής αντιπαράθεσης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.