ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η πανδημία της νόσου Covid-19 “απειλεί ολόκληρη την ανθρωπότητα” προειδοποίησε σήμερα ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, παρουσιάζοντας ένα “Σχέδιο Παγκόσμιας Ανθρωπιστικής Δράσης”, που επεκτείνεται έως τον Δεκέμβριο κι απευθύνοντας έκκληση για τη συγκέντρωση δωρεών ύψους 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Στόχος του σχεδίου είναι “να μας επιτρέψει να πολεμήσουμε τον ιό στις φτωχότερες χώρες του κόσμου και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πιο ευπαθών ομάδων, ιδίως των γυναικών και των παιδιών, των ηλικιωμένων και των ασθενών με χρόνια νοσήματα” επισήμανε ο επικεφαλής του ΟΗΕ σε ένα βίντεο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συνεργασία LTIMindtree, Eurobank και Fairfax Digital Services για τη δημιουργία του Κέντρου Agentic Τεχνητής Νοημοσύνης και Ψηφιακών Τεχνολογιών στην Κύπρο
- Εθνική Τράπεζα: Αποκωδικοποιώντας τα οφέλη ESG δράσεων για τις ΜμΕ – Τα οφέλη και οι ευκαιρίες
- Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε νεκρό βρέφος σε κάδο απορριμμάτων
- Χρηματιστήριο: Μυτιληναίος, Coca Cola, Jumbo και Πειραιώς στέλνουν τον δείκτη σε υψηλό 15 ετών και τις 1.800 μον.
