ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διάγγελμα προς τον ρωσικό λαό απηύθυνε ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, αναφορικά με την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα, τονίζοντας ότι είναι αδύνατον να μπλοκαριστεί εντελώς η εξάπλωση της πανδημίας στη Ρωσία.
Το σημαντικότερο είναι να μείνουν όλοι στα σπίτια τους ενώ ανέφερε ότι όλη η χώρα θα έχει πληρωμένη άδεια διάρκειας μιας εβδομάδας για την καταπολέμηση της πανδημίας.
Όλες οι υπηρεσίας πρώτης ανάγκης στη Ρωσία συμπεριλαμβανομένων των μέσων μαζικής μεταφοράς, των αρχών ασφαλείας, και των ιατρικών δομών, θα παραμείνουν ενεργές κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας.
Χαρακτηριστικό είναι ότι, ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν ανέφερε ότι στο πλαίσιο της προσπάθεια για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας κορονοϊού COVID-19 στη Ρωσία, η προγραμματισμένη για τις 22 Απρίλη ψηφοφορία για τις συνταγματικές τροποποιήσεις πρέπει να αναβληθεί.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πιτ Χέγκσεθ: Ζήτησε την παραίτηση το αρχηγού του Γενικού Επιτελείο Στρατού Ράντι Τζορτζ
- Ζωή Κωνσταντοπούλου: Νέα επίθεση στην πρόεδρο της δίκης για τα βίντεο στα Τέμπη – Καταθέτει μήνυση εναντίον της
- ΕΛΑΣ: Βίντεο για το bullying με το… επιθετικό 500αράκι: Δεν είναι πλάκα, είναι βία
- Wall Street: S&P 500 και Nasdaq έσωσαν στο τέλος το θετικό πρόσημο – Ήπιες απώλειες για τον Dow Jones
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.