ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε όλη την Ελλάδα βεβαιώθηκαν χθες, Τρίτη 24/3, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, 1.631 παραβάσεις του μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας για την αποφυγή και τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού.
Συνολικά, από την έναρξη εφαρμογής του μέτρου, οι παραβάσεις έχουν φτάσει τις 1.795. Στους παραβάτες επιβλήθηκε πρόστιμο 150 ευρώ.
Οι περιοχές που βεβαιώθηκαν οι παραβάσεις είναι οι εξής: 575 στην Αττική, 163 στα Ιόνια Νησιά, 146 στην Κρήτη, 117 στη Δυτική Ελλάδα, 107 στην Πελοπόννησο, 95 στο Νότιο Αιγαίο, 94 στη Στερεά Ελλάδα, 85 στη Θεσσαλία, 77 στη Θεσσαλονίκη, 49 στην Κεντρική Μακεδονία, 45 στην Ήπειρο, 43 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 23 στο Βόρειο Αιγαίο και 12 στη Δυτική Μακεδονία,
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, από την έναρξη του μέτρου, την Δευτέρα 23/3, έως σήμερα έχουν βεβαιωθεί συνολικά 1.795 παραβάσεις σε όλη την χώρα.
Παράλληλα, σε 267 ανήλθαν οι συλλήψεις και σε 258 οι παραβάσεις σε χώρους για τους οποίους ισχύει το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού.
Οι συλληφθέντες λειτουργούσαν καταστήματα λιανικής πώλησης, κομμωτήρια, καφετέριες, καφενεία, εστιατόρια, ταβέρνες, ψητοπωλεία, ανθοπωλεία, γήπεδα, καταστήματα ενδυμάτων κ.λ.π.
Σημειώνεται, ότι το συγκεκριμένο μέτρο ισχύει από την Πέμπτη 12/3, ενώ μόνο χθες, συνελήφθησαν 8 άτομα και βεβαιώθηκαν 12 παραβάσεις,
Όπως επισημαίνει η ΕΛ.ΑΣ, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- H IMS του Μάριου Γιαλόζογλου αγόρασε το M/T Skiros
- Βασίλης Κικίλιας: Έντεκα ελληνικά πλοία στο Στενό του Ορμούζ και 138 πλοία στον Κόλπο
- Δίκη υποκλοπές: Το σκεπτικό της απόφασης για την καταδίκη των 4 επιχειρηματιών και τη νέα έρευνα για κατασκοπεία
- Villa Vie Odyssey: Συνταξιούχοι αγοράζουν ακίνητα σε κρουαζιερόπλοιο για μια ζωή διακοπές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.