ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η αεροπορική εταιρία Emirates ανακοίνωσε σήμερα ότι θα σταματήσει όλες τις πτήσεις της μέσα στην εβδομάδα, ενώ θα προχωρήσει σε μείωση των μισθών του προσωπικού της κατά 50%, εξαιτίας των οικονομικών επιπτώσεων από την εξάπλωση του κορονοϊού, στην ταξιδιωτική ζήτηση εισιτηρίων.
Η εταιρία που ελέγχεται από το Ντουμπάι έχει ήδη ανακοινώσει την αναστολή λειτουργίας περίπου του 70% του δικτύου της και την περικοπή του πτητικού της έργου προς 159 προορισμούς.
Η Emirates ζήτησε από το προσωπικό της να λάβει άδεια άνευ αποδοχών, ενώ πάγωσε τις προσλήψεις προσωπικού, καθώς ο κλάδος των αεροπορικών εταιριών βρίσκεται αντιμέτωπος με μία από τις μεγαλύτερες οικονομικές προκλήσεις στην ιστορία του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χοριοειδικό Μελάνωμα: Τι πρέπει να γνωρίζουμε για έναν σπάνιο αλλά σοβαρό όγκο του ματιού
- Ενεργειακό σοκ από τη Μέση Ανατολή: Ράλι στο πετρέλαιο και πίεση σε οικονομία και νοικοκυριά
- Αλέξης Τσίπρας: Μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας – Επίθεση σε Μητσοτάκη για την διαφθορά
- Οι 35 αυξήσεις που δόθηκαν στο Δημόσιο – Ποιοι κερδίζουν έως και έναν επιπλέον μισθό το 2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.