ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απέπλευσε το βράδυ του Σαββάτου ναυλωμένο πλοίο από το λιμένα την Ανκόνα με προορισμό την Πάτρα και ενδιάμεσο σταθμό την Ηγουμενίτσα.
Με το εν λόγω πλοίο επαναπατρίζονται 250 Έλληνες πολίτες από διαφορετικές πόλεις της ιταλικής επικράτειας, αρκετοί από τους οποίους με τα οχήματα τους, σύμφωνα με πληροφορίες.
Η σύνθετη αυτή επιχείρηση επαναπατρισμού διοργανώθηκε από το υπουργείο Εξωτερικών και την πρεσβεία της Ελλάδας στη Ρώμη, σε συνεργασία με τον υπουργείο Ναυτιλίας και τους μηχανισμούς Πολιτικής Προστασίας.
Είχε προηγηθεί και τηλεφωνική συνομιλία του Νίκου Δένδια με τον Ιταλό ομόλογό του, Λουίτζι ντι Μάιο (Luigi DiMaio).
Επίσης, την Κυριακή, στις 11:20 (τοπική ώρα) θα πραγματοποιηθεί ειδική πτήση από το Βελιγράδι προς την Αθήνα για την επιστροφή Ελλήνων πολιτών. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: https://www.mfa.gr/serbia/presveia/news/anakoinose-amesos-epanapatrismos.html
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Τα 9 χρόνια του Χρήστου Μεγάλου στην τράπεζα, τα γενέθλια και οι στόχοι του για την 5ετία 2026-2030
- Σ. Θεοχάρης (πρόεδρος ΕΔΑΕ): «Προτεραιότητά μας η προάσπιση της ειδικότητας και της Δημόσιας Υγείας»
- Αποκλειστικό: Όλο το παρασκήνιο για την παραίτηση των 13 στον ΕΟΔΥ – Η επιστολή “φωτιά” της 7ης Ιανουαρίου
- Βασιλική Τραούδα: Από διοικήτρια του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, νέα Πρόεδρος στον ΟΣΕΘ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.