ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ολυμπία Χοψονίδου μόλις πριν από λίγους μήνες έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι με αποτέλεσμα να χρειάζεται να μένει αρκετές ώρες της ημέρας μέσα στο σπίτι.
Η ίδια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε ότι βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι τους τελευταίους δύο μήνες λόγω κορονοϊού αλλά και τοκετού.
Δείτε τι έγραψε σε story της στο Instagram:
«Δύο μήνες μέσα σήμερα… Ευτυχώς πρόλαβα να κάνω μια βόλτα στη λαϊκή»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κύπρος: Εξέδωσε NAVTEX για το καλώδιο EMC που συνδέει τη Σαουδική Αραβία με την Ελλάδα
- Τσίπρας για ποινικούς κώδικες: Ή θα μιλήσουμε με στοιχεία και ονόματα, ή αλλιώς κλείστε το στόμα σας πουλάκια μου (video)
- Metlen: Πέντε οίκοι βλέπουν ισχυρές προοπτικές – Τιμές στόχοι έως 65 ευρώ και το στοίχημα της κερδοφορίας
- Η Harley-Davidson Athens παρουσιάζει τη νέα Sprint® 440
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.