ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού
Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen θα κλείσει «άμεσα» την «πλειονότητα» των εργοστασίων της στην Ευρώπη για «δύο έως τρεις εβδομάδες», λόγω της επιδημίας του κορονοϊού, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής της Χέρμπερτ Ντις.
Αν και ο ίδιος δεν έδωσε λεπτομέρειες για το χρονοδιάγραμμα της αναστολής λειτουργίας των εργοστασίων, τα συνδικάτα είπαν από την πλευρά τους ότι η παραγωγή θα ανασταλεί από την Παρασκευή.
Την ίδια ώρα, στην ίδια απόφαση προχώρησε και η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία Renault, η οποία ανακοίνωσε ότι παύει τις δραστηριότητες στην Ισπανία, αφού η χώρα κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω του κορονοϊού.
«Ο όμιλος Renault αποφάσισε να σταματήσει τη βιομηχανική του δραστηριότητα στην Ισπανία όσο διαρκεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης», ανέφερε η Renault σε ανακοίνωση. «Η απόφαση γνωστοποιήθηκε χθες στα συνδικάτα».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κίνα: «Νίκη και δικαίωση» η συμφωνία με την ΗΠΑ – «Η αποφασιστική μας στάση ήταν εξαιρετικά αποτελεσματική»
- Διεθνής Οργανισμός Πολιτικής Αεροπορίας: Η Ρωσία ευθύνεται για την κατάρριψη του μαλαισιανού αεροσκάφους το 2014
- Γιάννης Κεφαλογιάννης: Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας και του αντίστοιχου Ιταλικού
- Hollywood: Καλεί τον Τραμπ σε παράταση των φορολογικών κινήτρων
