ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο πλαίσιο των μέτρων προφύλαξης και περιορισμού της διασποράς του νέου κορονοϊού, COVID-19, διάσημοι και μη #μένουμε_σπίτι. Το ίδιο ακολουθούν και η Σία Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη, οι οποίοι μοιράστηκαν φωτογραφίες από το χρόνο που περνούν με τον γιο τους στο σπίτι.
H αγαπημένη ανκοργούμαν του ΣΚΑΪ και ο δήμαρχος Αθηναίων δημοσίευσαν φωτογραφίες στο Instagram δείχνοντας με ποιον τρόπο περνούν ποιοτικό χρόνο με τον γιο τους, Δήμο, μέσα στο σπίτι.
«Καλτσοσυνωστισμος! #μένουμε_σπίτι», σχολίασε η Σία Κοσιώνη κάτω από τη δική της φωτογραφία.
Από την μεριά του ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης έγραψε κάτω από φωτογραφία που τον δείχνει να πετά στον αέρα τον γιο του στο σαλόνι του σπιτιού, το οποίο είναι γεμάτο παιχνίδια:
«Εναλλακτικοί τρόποι γυμναστικής στο σπίτι.#μένουμε_σπίτι».






ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπουργείο Παιδείας: Έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του 17χρονου μαθητή από το Πευκοχώρι Χαλκιδικής
- Χατζηδάκης: Παρέμβαση για το πετρέλαιο θέρμανσης από 1η Οκτωβρίου – «Στήριξη στο πλαίσιο των αντοχών της οικονομίας»
- Χαρακόπουλος: Μηδενικός ΕΝΦΙΑ από το 2027 σε χωριά έως 2.000 κατοίκους – Μηδενικός φόρος για αγρότες με εισόδημα έως €20.000
- Τα μεγαλύτερα πλοία μεταφοράς κοντέινερ στον κόσμο πάνω από 400 μέτρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.