ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύο ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο σε περιοχές των νομών Σερρών και Χαλκιδικής, κατηγορούμενοι ότι «έσπασαν» το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας των επιχειρήσεων, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού.
Στην περίπτωση των Σερρών πρόκειται για καφέ – ψητοπωλείο, ενώ σε ό,τι αφορά τη Χαλκιδική πρόκειται για ψητοπωλείο. Προηγήθηκαν σχετικοί έλεγχοι αστυνομικών κατά τους οποίους διαπιστώθηκε η λειτουργία των επιχειρήσεων.
Εις βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγούνται με την αυτόφωρη διαδικασία στις κατά τόπους αρμόδιες εισαγγελίες πρωτοδικών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Optima Bank, ΑΔΜΗΕ, ΕΛΠΕ, Motor Oil
- Χάρης Βαφειάς: Ισχυρό το 2025 για την StealthGas – mononewsTV
- Πιερρακάκης: Παρακολουθούμε τις τιμές ενέργειας και τις ευρωπαϊκές προκλήσεις
- Κύπρος: Οδηγία των ΗΠΑ για απομάκρυνση διπλωματικού προσωπικού – Έφτασαν στο νησί οι φρεγάτες «Κίμων» και «Ψαρά»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.