ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την αναβολή όλων των προγραμματισμένων αγώνων του Champions League και του Europa League λόγω του κορονοϊού, για την επόμενη εβδομάδα ανακοίνωσε επισήμως η UEFA.
Παρά τις προσπάθειες για την διεξαγωγή των αγώνων, η UEFA πήρε την απόφαση για αναβολή των παιχνιδιών, μετά την δραματική εξάπλωση του κορονοϊού, καθώς και των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σε Άρσεναλ, Γιουβέντους και Τσέλσι, μέχρι στιγμής.
Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία επέτρεψε να γίνουν και χθες (12/03) παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη και προανήγγειλε συνάντηση με τις ομάδες την Τρίτη 17 Μαρτίου για να αποφασιστεί το μέλλον των θεσμών.
Η αναβολή έχει προς το παρόν ισχύ μιας εβδομάδας και συμπεριλαμβάνει και τις κληρώσεις στις διοργανώσεις της UEFA, με τις οριστικές αποφάσεις να λαμβάνονται την ερχόμενη Τρίτη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- KPMG: Η αυξημένη δραστηριότητα εξόδων και η επικέντρωση στην ΤΝ οδηγούν την παγκόσμια επένδυση κεφαλαίων στα $120 δισ. το Γ’ τρίμηνο του 2025
- Βιέννη: Οπλοστάσιο με πιθανή σύνδεση με τη Χαμάς
- Δήμας-Κυρανάκης: Συνάντησαν τον Συντονιστή του ΒΒΑ Corridor στην Ελλάδα, Mario Mauro
- Συνάντηση Γεραπετρίτη – Κάλας: Το Ουκρανικό, οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και η πορεία των δυτικών Βαλκανίων στο επίκεντρο