ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πρωτοφανής υπερπτήση πάνω από κατοικημένη περιοχή στον Έβρο πραγματοποίησαν τουρκικά F-16, δείχνοντας τις διαθέσεις της Άγκυρας να κλιμακώσει την κατάσταση με την Ελλάδα.
Οι υπερπτήσεις των τουρκικών μαχητικών έλαβαν χώρα στις 2.50 το μεσημέρι της Τετάρτης, πάνω από χερσαία περιοχή του βόρειου Έβρου, σε ύψος από 500 έως 10.000 πόδια.
Παράλληλα, ένα δεύτερο ζεύγος τουρκικών F-16 προχώρησε σε υπερπτήση πάνω από την ακατοίκητη νήσο Καλόγεροι, σε ύψος 26.000 ποδών.
Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), τα τουρκικά αεροπλάνα αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν, με βάση τους διεθνείς κανόνες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λευκός Οίκος: Νέο περιστατικό με ένοπλο, κοντά στο Μνημείο του Τζορτζ Ουάσινγκτον
- Το «πράσινο φως» από την ΕΑΔΗΣΥ περιμένουν τα ΣΔΙΤ των 700 εκατ. ευρώ στη Βόρεια Ελλάδα
- Η Ήπειρος και η Βίκος της οικογένειας Σεπετά έγραψαν ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ (με τη διπλή άνοδο)
- Τηλεπικοινωνίες: Αναβρασμός στην αγορά – Οι κινήσεις Cosmote-Nova-ΔΕΗ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.