ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» καθώς εκεί προσήλθε το πρωί της Τρίτης, στην εφημερία, ένας 70χρονος ο οποίος στη συνέχεια διαγνώστηκε με κορονοϊό.
Συγκεκριμένα ασθενής που πήγε το πρωί της Τρίτης (10/3) στα εξωτερικά ιατρεία και περιφερόταν για ώρες από θάλαμο σε θάλαμο κι από δωμάτιο σε δωμάτιο διαπιστώθηκε στις 10 το βράδυ ότι ήταν θετικός στον κορονοϊό.
Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε να γίνει απολύμανση στο Αλεξάνδρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΤΕ: Στα 0,857 ευρώ ανά μετοχή το καθαρό μέρισμα – Την 1η Ιουλίου η αποκοπή
- ΟΤΕ: Διανομή μερίσματος 0,90214 ευρώ ανά μετοχή
- Wall Street: Άνοδος στα future μετά την αποκλιμάκωση ΗΠΑ – Ιράν
- ΑΠΘ: «Έχει και η υπομονή τα όριά της!» – Οι Πρυτανικές Αρχές επιτίθενται κατά τεσσάρων μελών του Συμβουλίου Διοίκησης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.