Πράσινο φως στην απόκτηση του 99% της D. Marinas Hellas από την Venilia Investments έδωσε η Επιτροπή Ανταγωνισμού.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Επιτροπή Ανταγωνισμού σε Τμήμα, την 5/3/2020, ενέκρινε ομόφωνα, με την υπ’ αριθ. 705/2020 απόφασή της, κατ’ άρθρο 8 παρ. 3 του ν. 3959/2011, την από 13/1/2020 γνωστοποιηθείσα συγκέντρωση που αφορά στην απόκτηση ποσοστού 99% επί του μετοχικού κεφαλαίου της D MARINAS HELLAS Α.Ε. από τη VENILIA INVESTMENTS S.A.R.L. και, συνεπώς, απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου της δεύτερης επί της πρώτης.
Με την ως άνω απόφασή της, η Επιτροπή Ανταγωνισμού έκρινε ότι η εν λόγω συγκέντρωση, η οποία αφορά την αγορά παροχής λιμενικών υπηρεσιών από τους τουριστικούς λιμένες-μαρίνες στα σκάφη αναψυχής και τους χρήστες τους στην ελληνική επικράτεια, παρότι εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής της παραγράφου 1 του άρθρου 6 του ν. 3959/2011, όπως ισχύει, δεν προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες ως προς το συμβατό αυτής με τις απαιτήσεις λειτουργίας του ανταγωνισμού στην αγορά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νίκος Παπαθανάσης στο mononews: Το 70% των συμβάσεων δανείου στο «Σπίτι μου 2» έχει ήδη εκταμιευθεί
- Ο χορός του Ερυθρού Σταυρού στο Μονακό, στο Παρίσι οι daughters of Penelope, ώρα Μυκόνου… Tudor, δωρεά αγάπης στην Lifeline Hellas, και μία έκθεση για το… κακό μάτι
- Τραμπ vs Μέρντοχ: Ο πόλεμος των μεγιστάνων και το παιχνίδι των media
- Χρηματιστήριο: Πόσα κεφάλαια διεκδικεί ενόψει αναβάθμισης, περιμένοντας τον Σεπτέμβριο τον FTSE
