array(0) {
}
        
    
Menu
-0.47%
Τζίρος: 129.57 εκατ.

Νέα φάρμακα για το αδυνάτισμα: Στα σκαριά νέοι συνδυασμοί, στόχος η απώλεια μυϊκής μάζας, εξηγεί ο Πλ. Τζούλης

Life & Style

Your Face Sounds Familiar: Αυτή είναι η νικήτρια της χθεσινής βραδιάς (video)

Μαρία Μπεκατώρου
Comments

Μεγάλη νικήτρια του χθεσινού Your Face Sounds Familiar αναδείχθηκε η Μαρία Ανδρούτσου, ενσαρκώνοντας την Toni Watson (Tones and I).

Η αγαπημένη ηθοποιός κατάφερε να εντυπωσιάσει κριτές και κοινό με την μεταμφίεσή της, αλλά και την ερμηνεία του «Dance Monkey», χαρίζοντάς της την πρωτιά στο δεύτερο live του λαμπερού σόου του ΑΝΤ1.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος προηγουμένως είχε ισοβαθμίσει με την Μαρία Ανδρούτσου, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Η μεταμφίεση της Μαρίας Ανδρούτσου ήταν από τις πιο δύσκολες και απαιτητικές στο YFSF, αφού κλήθηκε να μεταμορφωθεί σε ένα νέο κορίτσι που μεταμορφώνεται, όμως, με τη σειρά του σε γέρο, τραγουδώντας με κοριτσίστικη φωνή.

Η απαιτητική και δύσκολη μεταμφίεση της χάρισε τη νίκη.

«Είμαι τόσο χαρούμενη!!!!❤️??  Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ και ιδιαίτερα το κοινό που με την τελική του ψήφο με έφερε στην πρώτη θέση της αποψινής βραδιάς!!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που μοιραζόμαστε μαζί αυτή την φανταστική εμπειρία είναι όλοι καταπληκτικοί, το εννοώ και ζούμε μαζί απίθανες στιγμές!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παραγωγή και σε όλους όσους δουλεύουν αδιάκοπα για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στην σκηνή!!», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Ανδρούτσου.

https://www.instagram.com/p/B87QgzXHyc0/

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=T6Jh0ouWt1s

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άνοιξε τις πύλες του το Armani Teatro όπου εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του διάσημου σχεδιαστή μόδας Τζόρτζιο Αρμάνι
Τρεις ταινίες στο ίδιο έργο του Open, αλλαγές στον Σκάι, η «αρπαγή» της ωραίας Εμινέ Γεσίρ, ένα ερωτικό σκάνδαλο, έρχεται το Mega Radio
Κόνορ ΜακΓκρέγκορ: Θέλει να κατέβει για πρόεδρος της Ιρλανδίας – Ήρθε η ώρα για πραγματική αλλαγή (Βίντεο)
Αλεξάνδρα Νίκα: Αποκάλυψε πως απέβαλε στο δεύτερο παιδί που περίμενε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό
Γαλλία: Ο μικρότερος γιος του Αλέν Ντελόν ζητά να ακυρωθεί η διαθήκη του πατέρα του
Άννα Βίσση: Δημοσίευσε φωτογραφία της με τον Έλτον Τζον
Chloe Malle: Αυτή είναι η διάδοχος της Anna Wintour στη Vogue
3.288.666 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Αύγουστο
28 χρόνια χωρίς την Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η ζωή και το στυλ που άφησε εποχή
Πρεμιέρα αύριο για το νέο πρόγραμμα του Action 24