ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλες αλλαγές έρχονται για την καθιερωμένη φορολοταρία καθώς το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει ένα νέο «καθεστώς».
Βάσει του σχεδιασμού, αναμένεται να δοθούν περισσότερα κίνητρα στους φορολογούμενους, ώστε να γίνεται και μεγαλύτερη συλλογή αποδείξεων, ειδικά για ορισμένα επαγγέλματα.
Το βασικό πλαίσιο ορίζει ότι οι τυχεροί μπορεί μεν να είναι λιγότεροι ωστόσο τα κέρδη θα γίνουν μεγαλύτερα.
Εξηγώντας τους λόγους των αλλαγών, ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος τόνισε στον ΣΚΑΪ ότι αν και σήμερα στη φορολοταρία μοιράζεται ένα εκατ. ευρώ τον μήνα, οι πολίτες δεν ενδιαφέρονται γιατί τα ποσά που δίνονται είναι μικρά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΣΚΑΪ: Τέλος στη συνεργασία με τον διευθύνοντα σύμβουλο Γρηγόρη Δημητριάδη – Η επίσημη ανακοίνωση
- Μπήτρος: Τροποποιήθηκε η συμφωνία εξυγίανσης θυγατρικής
- AIG: Άλμα 10% στα λειτουργικά κέρδη τριμήνου υπό τον νέο CEO
- Ουκρανία: Κατάρρευση άνω του 50% στις αγροτικές εξαγωγές μετά τα ρωσικά πλήγματα στα λιμάνια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.