ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αρνητικό ήταν το αποτέλεσμα σε όλα τα δείγματα του ύποπτου κρούσματος κορωνοϊού, σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε απόψε το Υπουργείο Υγείας από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου.
Η ασθενής η οποία παρουσιάζει βελτιωμένη κλινική κατάσταση, θα παραμείνει σήμερα για νοσηλεία, για προληπτικούς λόγους.
Το υπουργείο Υγείας ανέφερε ότι σε μικρό αριθμό ατόμων, που ταξίδεψαν στη συγκεκριμένη πτήση από Κίνα και κατά την εξέτασή τους από τους επαγγελματίες υγείας του Αεροδρομίου Λάρνακας βρέθηκαν ασυμπτωματικοί, δόθηκαν συγκεκριμένες οδηγίες για μέτρα προφύλαξης και αυτό-παρακολούθησης για τις επόμενες 14 μέρες.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Intralot και τα big news, η super Alpha Bank, τα διεθνή ραντεβού του Πιερ, ο ΟΠΕΚΕΠΕ και οι φωνές στο ΜΜ, ποιος έβαλε νάρκη στον εφοπλιστή Οικονόμου και ο Σταθόπουλος της BC σε κέφια (3 φωτό)
- Αξιολόγηση του ΕΣΥ: Βήμα – βήμα η διαδικασία, 7 παράμετροι στο μικροσκόπιο
- Ποιος ζήτησε την παραίτηση Βορίδη, ο άγριος καυγάς στο Μαξίμου, το σχέδιο αλλαγής πρωθυπουργού και γιατί γέμισε «Ινδιάνους» η Λάρισα
- Sichuan Airlines: Ξεκίνησαν οι απευθείας πτήσεις από τον ΔΑΑ προς Τσενγκντού – Ελληνοκινεζική συνεργασία ορόσημο στις αερομεταφορές
