ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμός 4,2 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα, Τρίτη, στις 04:10 στον υποθαλάσσιο χώρο σε απόσταση 82 χιλιομέτρων ανατολικά – νοτιοανατολικά της Καρπάθου.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το επίκεντρο της νέας σεισμικής δόνησης απέχει 495 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Αθήνας.
Η σεισμική δόνηση χαρακτηρίζεται από το Ινστιτούτο «ασθενής».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παιχνίδι των εκατομμυρίων της UEFA για την Ελλάδα ίσως κρίνει το… ράπισμα από την Τσέλιε
- Ελληνικό: Νέο επεισόδιο στον πόλεμο της Lamda με τους δήμους
- ΗΠΑ: Γιατί η κυβέρνηση Τραμπ υποβαθμίζει τα εγκλήματα «λευκού κολάρου»; Η διαδρομή από τη Μεγάλη Ύφεση έως σήμερα
- Το πετρέλαιο ξανά πάνω από τα 102 δολάρια – Η Wall Street στο κόκκινο, ομόλογα στο 4,39%
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.